2014. december 15., hétfő

Kreatív Kuckó * Tél

Színes Karácsonyi Hangulatok
Vörös és Fehér

Bejegyezte: Szivárvány Design  2014-12-15.A szivárvány Design ünnepi hangolódásának utolsó fejezete a Színes Karácsonyi dekoráció. Már nagyon vártam ezt a részt, hiszen szeretem a színeket és mindig örömmel tölt el, ha csodálatos megjelenésüket és a nyomukban keletkező harmóniát és szépséget meg tudom mutatni a világnak. Természetesen nem az a célom, hogy teljesen lecseréld a meglévő színvilágot és dekorációt. Pusztán ösztönözni szeretnélek arra, hogy akár kis felületen, de megjelenítsd a számodra kedves összeállításokat.  A szín olyan erő, mely közvetlenül hat a lélekre. A szín a billentyűzet, a szemek a kalapácsok, a lélek a zongora a húrokkal. A művész a kéz, amely játszik. Megérinti az egyik vagy másik billentyűt, és megrezegteti a Lelket.
A fehér és vörös színkombináció segít, hogy szem előtt tartsuk életünk értelmét. Megadja azt az energiát, hogy mindezt véghez is vigyük. Felfedi az önmagunkban rejlő képességeket és lehetőségeket. Nagyon sokat segít abban, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat, ezáltal pedig hogy közelebb kerüljünk a saját lélekenergiáinkhoz. Erős földenergiával lát el bennünket, így stabilabban állhatunk a Földön. Van egy nagyon erőteljes hatása: segít abban, hogy elengedjük a visszavágás lehetőségét olyan helyzetekben, ahol sértettnek érezzük magunkat.


Nincs más hátra, mint jöjjenek az ösztönző képek, asztal, lakás, karácsonyfa és mézeskalács díszítésére. Kívánom, hogy töltődjetek fel e színpáros energiáival!

Képek forrása: Pinterest