2012. december 31., hétfő

Színes Lakberendezési Inspirációk

Sötétkék és Fekete az Otthonunkban

Bejegyezte: Szivárvány Design  2012-12-31Otthonunkban ez a két szín párosítása meglehetősen hideg és melankolikus hatást kelt.  A képeken látható azonban, hogy egy kis fehérrel vagy világosabb kékkel mindjárt megszelidítjük ezt a komor hangulatot.  Hálószobában jó szolgálatot tehet, mert segíti az alvást és a világtól való elvonulást. Kreatív csapatunk mindig arra törekszik, hogy harmonikus hangulatot teremtsen, figyelembe véve a megrendelő igényeit is. Ennél a színkombinációnál érdemes a kiegészítőkkel és a dekorációval kreatívkodni. 

Mindig használjuk a színeket a megfelelő célra. Érezzük meg a szín hangulatát, nézzük meg a pszichológiai hatásait. Döntsük el, hogy mire vágyunk igazán. Majd összegezzük az információkat. Ha így teszünk, akkor a választott színvilág támogatni és gyógyítani fog minket és nem fog hosszútávon zavart okozni nekünk. Azonban érdemes szakember segítségét kérni, hogy tényleg kielégítő legyen az eredmény.

További információt a Dekorációk menüpontban találsz.

Sötétkék * Fekete inspirációk


További inspirációk

„Az élettér Veled kezdődik!”

A kivitelezésben és a dekoráció terén is készséggel állunk azok rendelkezésére, akik szeretnék megvalósítani az egyedi ötleteiket. Ha csak kérdésed van, akkor is írj nekünk bátran az alábbi címre: