Ahogy elkezdődött......


Színes Szemmel tekinteni a Világra

Bejegyezte: Szivárvány Design  2016-05-05


Nagy szeretettel köszöntelek kedves ismeretlen ismerősöm. A Szivárvány Design egy új csoda az életemben. Régi álmom válik valóra általa. Nagyon hosszú ideje foglalkozom már a színekkel. Mára már kialakult bennem az a képesség, hogy mindenre Színes Szemmel tekintsek. Imádom Görögországot, lenyűgöz az ország egyszerű szépsége és nyugalma. Életem nagy szerelme lett a tenger és minden évben izgatottan várom, hogy újra a közelébe kerüljek. 
2007-ben lehetőségem adódott arra, hogy meglátogassam a Jón Szigetek egyik legszebbikét: Kefalóniát. Akkor még szinte turistáktól mentes érintetlen természeti szépsége az első pillanatban lenyűgözött. Myrtos Beach a görögszigetek egyik legszebb tengerpartja. Az igaz, hogy meg kell érte küzdeni, hiszen valami elképesztő hosszú szerpentines úton lehet eljutni hozzá, de megéri! A nap a mögöttünk lévő hegy felől sütött, a parton és a vízben gömbölyűre csiszolódott hófehér kavicsok, előttem a hűsítő türkizkék víz. Azt gondoltam, hogy ez maga a tökéletesség, ehhez hozzátenni már nem lehet. Elindultam a lágyan simogató vízbe. Ahogy lépdelten befelé valami felülmúlhatatlan csoda tárult a szemeim elé. A víz szikrázó türkiz színben pompázott, a víz felszíne fölött pedig, ameddig a szem ellát és még azon is túl egy finom és lágy rózsaszín sáv volt látható. Leírhatatlan szépség megállított, és én csak néztem, néztem és néztem. Lenyűgözve álltam ott, kikerülve térből és időből.  Megjelent lelki szemeim előtt Aphrodité, a szépség görög istennője, és megmutatta nekem, hogy miként nézzek a SZÉPSÉG szemével a világra. Csak jóval később kapcsolódott újra be az elmém, aki kereste a fizikai magyarázatokat az Isteni jelenlétre. Mondanom sem kell, hogy nem talált rá válaszokat. A szépség és a színek harmonikus párosa a mai napig lelkemben él és feltölt engem, ha csak rágondolok. Akkor ott a lelkemben megjelent egy üzenet.  Abban a pillanatban értettem meg, hogy az Aura-Soma üvegekben rejlő színek és kombinációk körülöttünk vannak az életünk minden területén, mindenben és mindenkiben. 

Csak észre kell vennünk.

Azóta az üvegek szemén keresztül látom a minket körülvevő  Színes Világot©. A célom, hogy neked is megmutassam mindezt. Én tudom, hogy Te is látod ezt, csak a rohanó és átlagosnak tűnő hétköznapi létezésedben nem mindig veszed észre. Szeretném neked megmutatni a színes hangulatok képsorozatokban, hogy az életed milyen sok területén bújnak meg a színek kombinációi, csendesen gyógyítva és feltöltve téged. Bízom abban, hogy hogy írásaimmal, ötleteimmel és egyedi alkotásaimmal arra ösztönözlek majd, hogy bátran „kiszínezd” a külső világodat is.

Tárd ki hát a szíved, nyisd ki a szemed és engedd be a Színekben rejlő misztériumot.

Tóth Andrea
 Színszakértő * Aura-Soma Konzulens