Kreatív Csapat

Mindenütt jó, de legjobb otthon!

19 éve vagyunk részesei egymás életének. Számos közös találkozási pont van az életünkben, de talán a legfontosabb kettőnk hitvallásának és hivatásának a találkozása. Mindketten azon munkálkodunk, hogy az emberek a lelkükben és a környezetükben is harmóniára leljenek az „ Amint fent, úgy lent, és amint bent, úgy kint” ősi törvény alapján.

Erről szól az életünk, erről szól mindkettőnk hivatása.

Kovács István vagyok és Lakberendezőként tevékenykedem. Mindig is szerettem barkácsolni, új és érdekes dolgokat alkotni. Tulajdonképpen egy olyan adottsággal rendelkezem, hogy bár nem tanultam, mégis sok mindent megjavítok, megalkotok. Belül látom, csak úgy spontán tudom a dolgokat. Ez számomra nagyon nagy ajándék. Az évek múlásával ráébredtem, hogy valójában ez vagyok én és ez az, amit tennem kell. A múltban a fémiparban dolgoztam és mellette párhuzamosan barátoknak ismerősöknek készítettem bútorokat, lakberendezési tárgyakat. Később azonban azt éreztem, hogy ez a munka elveszi a kreatív energiáimat. Vágytam arra, hogy azt tegyem, amit szeretek, amihez értek. Ezért szakítottam a fémiparral és mostanra már főállású lakberendezőként és kivitelezőként tevékenykedem. Nagy öröm számomra, amikor egy felújított, rendbe rakott, átalakított lakás tulajdonos arcán megjelenik az elégedettség mosolya. Jó érzés, tudni, hogy végre örömmel megy haza és szereti az otthonát.

Tóth Andrea vagyok a Szivárvány Design megalkotója. Aura-Soma konzulensként 16 éve kalandozok a színek varázslatos világában. Számtalan léleknek segítettem színekben látni az életüket, magukat és a problémás helyzeteiket.  Tanítottam és oldottam embereket ők pedig gyógyultak a csodás színek által. Ez a tevékenységem a mai napig is csodásan működik, de úgy éreztem valami hiányzik. A szellemi és lelki térhez hiányzott a harmadik: a fizikai sík. Minden sejtemben éreztem, hogy az embereknek kézzelfogható dolgokra vágynak.  Egyszerű, de szép kiegészítőkre, textilekre, dekorációkra, falfestésre, bútorokra, meghitt és hangulatos terekre. Segítő kezekre vágynak, ahhoz, hogy egy-egy színnel tudatosan bánjanak, most már a környezetükben is, ezért szükségük van szép és egyedi lakberendezési tárgyakra és ötletekre. Célom, hogy az írásaimmal, alkotásimmal, ötleteimmel bátorságot öntsek beléd, hogy minderre TE is képes vagy. Hatalmas kihívás, de egyben nagyon izgalmas dolog az, ahogy az emberek életterében közösen létrehozzuk azt a szakrális teret, mely az szellemiségét és lelkének szépségét harmóniába hozza a fizikai síkú létezésével. 

Nézzük meg együtt, hogy miben tudunk neked segíteni:

Szeretnél tudatosabban élni az otthonodban? Vannak ötleteid, de nem tudod, miként valósítsd meg azokat? Szeretnél egy új és egyedi bútort, ami a Te igényeid szerint valósul meg? Kíváncsi vagy, hogy mi az egyedi színvilágod és arra is, hogy miként öltöztetheted otthonodat a Lelked színeibe? Szeretnéd átrendezni a lakásodat, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Új lakásba vagy házba költöztél és praktikusan, élhetően szeretnéd megterveztetni és berendezni azt? Tereket szükséges átalakítanod ahhoz, hogy a család minden tagjának meglegyen a saját élettere? Szeretnéd meglepni a gyermekedet egy mesés és színes szobával? Régi vágyad, hogy legyen egy kis tó a kertedben, és egyedi tervezésű Zen lámpa hangulatos fénye világítson körülötte? Szeretnél igényes és kedvező árfekvésű lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket?  Akkor hívj minket bátran és segítünk neked mindezt megvalósítani. Segítünk, hogy merj hinni az álmaidban, az ötleteidben. És lehetővé tesszük számodra, hogy az anyagi és egyéb lehetőségeidhez igazodva teremtsük meg ezeket.

„ Az Élettér Veled kezdődik!”

Ha kérdésed van, akkor lépj kapcsolatba velünk!