Referenciák

Hitvallásom:Nincs lehetetlen!

Évek óta nagy örömmel valósítom meg ügyfeleim álmait. Mindig törekedtem arra, hogy szem előtt tartsuk a praktikusságot, hiszen egy olyan otthon, ami csupán csak dekoratív, de nem használható könnyedén, az nem túl jó a benne élőknek. Bátran merem vállalni, hogy szépen és precízen dolgozom minden téren, mindig figyelve az apró részletekre. A tervek kivitelezését is én magam végzem el a megrendelőim nagy örömére. Az alábbi referenciáim között szerepelnek komplett konyhabútorok, teljes vagy részleges lakásfelújítások és átalakítások, nappali bútorok, beépített szekrények, egyedi fürdőszobák, gyermekszobák ki és/vagy átalakítása, egyedi plüss lámpák és dekorációk.

Nyitottan várom az egyedi elképzeléseket a

 koversarkanyinfo@gmail.com. e-mail címen.
Egyedi konyhabútorok

Évek hosszú sora óta készítem a megrendelőimnek a konyhabútorokat. Mindig lehetőség  van az egyedi szín és stílus választásra, melynek segítségével elkészülhet az új, vagy éppen megújulhat a régi konyha. Nagy választékban kapható ajtófrontok, fogantyúk, praktikus tároló panelek hozzásegítenek ahhoz, hogy a minden összhangba kerüljön. Készült már tágas térbe és minimál lakásba is konyhabútor. A  képeken látható, hogy milyen megújulásra képes egy panellakás konyhája. Tovább a képekhez…..


Beépített szekrények 

A beépített szekrényeket nagyon szeretik az emberek, mert a jól kialakított belső elrendezés lehetővé teszi a sok használati tárgy megfelelő tárolását. A dekoratív külső ajtószerkezet pedig egyedi hangulatot varázsol a térbe. A konyhákhoz hasonlóan nagyon régóta készítem a megrendelőimnek a beépített szekrényeket is. Mindig a jó kihasználhatóságra törekszünk. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen szekrény  mennyi mindent   el  tud rejteni. Tovább a képekhez….